• +40 766 354 363
  • iulia.grecu@woodcore.ro
  • +4 0766 223 849
  • ionut.dobra@woodcore.ro
Woodcore - Cluj Napoca

Trei sfaturi care te vor ajuta să alegi culoarea corectă a parchetului

1: LUAŢI ÎN CONSIDERARE DIMENSIUNEA CAMEREI

Culoarea podelei are un impact major asupra senzaţiei de spațiu pe care o obțineți într-o cameră. Tonuri calde sau întunecate, cum ar fi nucul sau stejarul, au tendința de a face camerele mari să pară mai intime și mai confortabile. Dimpotrivă, dacă spațiul nu e foarte generos, luați în considerare culorile mai deschise, naturale, cum ar fi bej, stejar deschis sau arțar.

2: OBSERVAŢI LUMINA

De-a lungul zilei, iluminatul din camera ta se schimbă. O culoare de parchet privit pe timp de noapte, la lumină artificială, vă va crea o impresie diferită decât dacă vedeţi acelaşi parchet în ​​timpul zilei, la lumina soarelui. Desigur, culorile deschise vor da unei camere întunecate o senzație de luminozitate. În spații luminoase, cu ferestre din podea până în tavan, culoarea pardoselii întunecate sau chiar negre poate adăuga o notă interesantă încăperii.

3: NU SCĂPAŢI DIN VEDERE LUCRURILE IMPORTANTE

Nu alegeți culoarea podelei cu gândul doar la încăperea goală. Asigurați-vă că parchetul se potrivește stilului pe care vreţi să îl conferiţi interiorului. Culorile naturale creează un fundal neutru şi permit mobilierului tău să fie în centrul atenției. Tonurile roșiatice aduc un sentiment de lux și merg bine cu mobilierul masiv, de tip colonial. În general, nuanțele de culoare brună sunt cele mai potrivite pentru un interior în stil rustic, ne sfătuiesc designerii.
Trei sfaturi care te vor ajuta să alegi culoarea corectă a parchetului
Stai informat nu rata nici o oferta. Inscrie-te la newsletter