Farmecul parchetului rustic

Written by cristinadobra on January 11, 2016

Astăzi sunt preferate tot mai mult combinațiile de modern cu rustic, poate pentru că oamenii încă mai păstrează aprecierea pentru tradiție și respectul față de natură.

În imagini se poate observa interiorul unei locuințe în care s-a realizat un mix reușit între parchetul rustic, mobila de lemn și elementele, respectiv culorile moderne de decor.

Parchetul din lemn masiv de tip rustic montat, are în compoziție noduri și este uleiat transparent. Lamelele de parchet sunt de 9 cm lățime și au bizot pe toate cele patru laturi. Pentru parchetul masiv este obligatoriu ca acesta să fie lipit cu adeziv de stratul suport, în caz contrar neputând primi un finisaj corespunzator. Este recomandabil ca înainte de montaj să se amorseze șapa, iar mai apoi să se lipească parchetul cu adeziv.

După cum se observă și din fotografii, montajul a fost realizat pe diagonala camerelor, la 45 de grade. Specialiștii cunosc faptul că acest tip de podea se poate asambla în orice spațiu, în special acolo unde există camere trapezoidale.

Casa arată minunat, iar parchetul rustic se asortează de minune cu mobila. Atunci când căutăm echilibrul între o viață modernă și conexiunea cu naturalul, să ne asigurăm că îmbinăm parchetul potrivit, care ne va oferi suportul solid de care avem nevoie pentru a ne simți în siguranță, centrați și conectați la realitate.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *