Karelia creează mediul ideal pentru relaxare

Written by cristinadobra on February 16, 2016

Un salon de masaj este un mediu intim, care trebuie să inspire frumuseţe, o atmosferă relaxantă şi plină de inspiraţie. Acolo, îţi regăseşti echilibrul şi îţi restabileşti priorităţile, ştiind dintotdeauna că lucrurile frumoase trebuie puse pe primul loc.

După cum se poate observa din fotografii, am montat recent un parchet triplu stratificat din lemn de stejar de la Karelia, gata finisat cu lac satinat, într-un spaţiu special, un salon de masaj.

Fiind vorba de relaxare şi balans, nu e nevoie de multă mobilă, acest fapt scoţând în evidenţă frumuseţea şi calitatea pardoselei. Treptele din încăpere au fost confecţionate tot de noi, din acelaşi material.

Parchetul a fost lipit cu adeziv de stratul de suport şi deşi conţine un sistem de îmbinare tip click, însemnând că se poate monta flotant, poate fi ulterior refinisat în caz că se lipeşte.

De asemenea, fiind lăcuit, se poate întreţine uşor cu produse speciale pe bază de apă special create pentru pardoselile de lemn.

Fotolii, mese de masaj, flori, muzică relaxantă, multă lumină caldă şi un decor delicat şi frumos au nevoie de un parchet, care să asigure sustenabilitate şi rezistenţă, astfel că elementele din încăpere se completează recriproc pentru a oferi clienţilor cadrul perfect destinderii.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *