Noua colecţie Orac Decor şi tendinţele 2017 în design interior: Led-uri şi panouri 3D

Written by cristinadobra on October 17, 2016

Am fost invitaţi la lansarea noii colecţii Orac Decor – eveniment care a avut loc în Belgia, în acelaşi timp cu Biennale Interieur 2016, cel mai important eveniment european din domeniul amenajărilor interioare.

Biennale Interieur

Noua colecţie Orac Decor, denumită sugestiv ”Atelier Modern”, face deja senzaţie printre designeri şi arhitecţi. Ea are în centru cele mai moderne tehnici de placare, în care pot fi incluse luminile led, pentru efecte extrem de spectaculoase. De asemenea, colecţia include panouri 3D, în diferite forme, care pot fi vopsite în culoarea peretelui. Sau, în funcţie de opţiunile clientului, poate fi îmbrăcat în tapet, catifea sau alte materiale. Imaginile din galeria foto arată că puteţi să vă lăsaţi imaginaţia să zburde…

Am avut plăcerea să vizităm şi fabrica din Ostende a reputatei companii belgiene. Cu o istorie de peste 40 de ani, Orac Decor rămâne în continuare o afacere de familie, una care pune accent pe calitate, design inovativ şi pe respectul faţă de client, care devine, în accepţiunea companiei, un partener.

Produsele vor intra în curând în oferta Woodcore, disponibilă online AICI.

Participarea Woodcore la Biennale Interieur 2016 a fost facilitată de partenerul nostru, Silver Decor, căruia îi mulţumim.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest