Locul în care eleganța este la ea acasă

Written by cristinadobra on February 23, 2016

Cel mai recent proiect al nostru, a constat în montarea pardoselii potrivite într-un spațiu căruia cu ușurință îi poți spune „Acasă”. Acest „Acasă” este unul luminos și vesel, după cum se observă și din imagini. Vibrația sa este una pozitivă și plină de încredere, iar la crearea și construirea acestui spațiu de vis am colaborat cu Primera, firmă de decorațiuni interioare din Cluj.

Munca noastră a constat în montarea unui parchet triplu stratificat de stejar, o podea lată de 19 cm, care a fost pregatită și gata finisată cu ulei colorat. Podeaua montată are bizot pe latura lungă, ieșind în evidență lățimea extinsă a lamelelor. Parchetul stratificat este pretabil pentru încălzirea în pardoseală, iar transferul termic este foarte bun în cazul în care pardoseala este lipită de șapă cu adeziv.

Dressing, living sau bucătărie, toate încăperile sunt conectate între ele printr-o podea fină și de bună calitate, având o culoare care se potrivește foarte bine cu mobilierul, culoarea pereților și decorațiunile. Am contribuit la crearea unei atmosfere calde pentru o familie energică și mereu în mișcare. Ne bucurăm să fim acolo unde este nevoie de aplicarea unei podele stabile pentru o viață echilibrată.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *