Montare parchet la pizzeria Borsalino din București

Written by cristinadobra on March 31, 2015

Am avut recent plăcerea să colaborăm cu cei de la pizzeria Borsalino din București unde am montat pe o suprafață de 90 mp , un minunat parchet masiv de stejar.

Borsalino este un local aerisit și luminos unde se îmbină în armonie deplină elemente moderne și rustice, piese de mobilier din lemn natur și culori deschise, care oferă o senzație de confort și intimitate. Ne-am lăsat inspirați de atmosfera din pizzerie și am decis împreună cu clientul nostru să montăm parchetul care rezonează cel mai bine cu mobilierul și decorul.

Punem foarte mult accent pe calitate și profesionalism, de aceea ne dorim să îți prezentăm care au fost pașii pe care i-am urmat cu precizie în montarea parchetului.

După cum specialiștii cunosc, înainte de începerea oricărui montaj de parchet de lemn, trebuie amorsată șapa, care se curăță in prealabil foarte bine.

Dacă șapa are nivelul de umiditate sub 2 %, se aplică un strat de amorsă, iar dacă este peste 2% se aplică două straturi de amorsă care astfel creează o barieră împotriva umidității. Parchetul de la Borsalino a fost lipit cu un adeziv bicomponent cu setare semirigidă și montat în model “brăduț”. De asemenea, a fost uleiat cu un ulei colorat, deoarece este mai ușor de întreținut și reparat, iar dacă se zgârie, se poate repara local. În plus, odată pe an se va putea reuleia fără a fi nevoie de o șlefuire în profunzime a lemnului.

Uleiul pătrunde în fibra lemnului, dar acesta nu creează o peliculă precum face lacul, fibra lemnului fiind expusă si oferind o senzație de natural și mătăsos.

Toate aceste aspecte sunt esențiale ținând cont de faptul că într-o pizzerie activitatea este foarte intensă, iar toată atmosfera trebuie susținută de un parchet durabil care își păstrează calitățile pe termen lung.

După cum poți observa și din fotografii, Borsalino București arată excelent, își primește cu drag clienții și noi ne bucurăm că am contribuit la consolidarea unui spațiu atât de frumos. Fiecare pas făcut în acest loc se află în deplină armonie cu podeaua montată de noi.

În curând vom reveni și cu alte articole despre locurile minunate în care am fost prezenți la construirea suprafeței podelei și îți vom povesti cum a decurs montajul. Până atunci, să nu uităm că un parchet de calitate aduce naturalețea și frumusețea lemnului mai aproape de sufletul nostru.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *