Parchetul potrivit este esențial

Written by cristinadobra on May 18, 2015

După cum se poate observa încă din titlu, suntem convinşi că orice casă poate deveni mai confortabilă şi primitoare atunci când ea este dotată cu un parchet pe măsură.

În interiorul din imagini, am montat un parchet triplustratificat de frasin la parterul şi etajul unei case luminoase, pe care l-am lipit şi pe scara de beton. Astfel s-a creat o senzaţie de continuitate
si durabilitate, culoarea parchetului asortându-se de minune cu pereţii albi şi crem.
Podeaua montată este Karelia, parchet triplustratificat de 14 mm, cu strat de uzură de 3,5 mm din lemn de Frasin, model Ash Country Vanilla matt, gata finisat, colorat şi lăcuit mat.

Diferenţele de culoare ale lemnului sunt datorită selecţiei acestuia. Modelele de tip rustic sau country, au ca specific şi strategie de design acest contrast de culoare.
Aşadar, în acest parchet sunt prezente lamele cu diferenţe mari de culoare între ele, acestea remarcându-se chiar şi pe o singură placă.

La parterul casei am montat o podea care iese foarte bine în evidenţă datorită spaţiului generos, iar la etaj un parchet de tip 2strip, o placă având două fâşii de lemn. De asemenea am montat o plintă de lemn cu furnir de frasin.

Cuvintele care ar putea defini cel mai bine atmosfera creeată în urma montării parchetului ar fi : luminos, vesel, optimist şi confortabil. Cu fiecare montaj, ne gândim cu drag la clienţii noştri şi la faptul că acea casă va purta amprenta noastră de profesionalism şi dedicare faţă de calitate şi confort.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest