Parchet din stejar masiv

Written by cristinadobra on November 11, 2015

O casă devine şi mai luminoasă, atunci când în ea este montată podeaua potrivită. Imaginile vorbesc de la sine despre o locuinţă în care clienţii noştri au ales un parchet perfect compatibil cu decorul.Aşadar, am montat o podea de parchet masiv, cu bizot pe toate cele patru laturi.
Secretul parchetului masiv este că vine din fabrică nefinisat, acesta finisându-se după ce se lipeşte de stratul suport cu un adeziv special pentru parchet.

Procesul de finisare constă în general în şlfeuirea parchetului cu o maşină de câmp cu abrazive de diferite granulaţii până când lemnul devine fin.
În proiectul de faţă, podeaua a fost finisată după şlefuire cu un ulei transparent, care pătrunde în fibra lemnului, scoţându-i în evidenţă calităţile şi naturaleţea.

Lemnul de stejar plin de personalitate şi căldură a creat în spaţiul decorat de Genoveva Hossu o atmosferă plină de blândeţe şi lumină.
Culorile în deplină armonie, parchetul din stejar şi mobila albă vor spune de acum înainte o poveste despre veselie, oameni fericiţi şi vise împlinite.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *