Susţinem generaţia tânără şi ideile inovative

Written by cristinadobra on March 14, 2016

Zilele acestea am demarat o colaborare cu Asociaţia Studenţilor de la Arhitectură din Cluj Napoca. ASTA este un cadru organizatoric și administrativ pentru desfășurarea de proiecte culturale, profesionale și care oferă studenților posibilitatea de a se exprima liber, in afara limitelor. Noi ne dorim să stabilim o legătură cu viitorul arhitecturii româneşti care se anunţă a fi unul promiţător şi debordant în inventivitate.

Am decis să susţinem evenimentele ASTA şi să asigurăm informaţii tehnice referitoare la domeniul pardoselilor de lemn. Avem în plan pentru viitor să organizăm prezentări cu ajutorul cărora să aducem pe viitorii arhitecţi în contact cu domeniul nostru de activitate. Cu aceasta ocazie aceştia vor primi informaţii despre etapele necesare alegerii şi instalării unei pardoseli de lemn în armonie cu necesităţiile fiecărui proiect în parte.

Materia primă de bază a pardoselilor Woodcore este lemnul, iar multe proiecte din arhitectură îl folosesc în cele mai originale moduri. Suntem deschişi ideilor generaţiei tinere, deoarece suntem conştienţi că aceasta este capabilă să facă o diferenţă pozitivă în prezent şi viitor prin calitatea proiectelor. Ştim de asemenea cât de mult contează ca la momentul potrivit să îi susţinem pe tinerii care creează şi inovează.

asta-1

asta-2

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *