Un nou proiect finalizat, un nou client mulţumit

Written by cristinadobra on September 19, 2016

Am avut plăcerea să participăm la amenajarea unui apartament nou situat în Cluj-Napoca.

Proprietarul a ales să lucreze cu Woodcore pe partea de podele, iar noi i-am propus un parchet masiv, model chevron – tăiat la capete la 45 de grade. Lemnul rustic, cu noduri, cu diferenţe de culoare între lamele şi cu alburn (straturi situate între scoarța și inima trunchiului unui copac) conferă încăperilor eleganţă, personalitate şi un sentiment de confort.

Beneficiarul, un tânăr om de afaceri, cu o viaţă activă şi plină de provocări, şi-a dorit un apartament amenajat modern, cu materiale de calitate, dar fără ca acest lucru să diminueze din confortul pe care trebuie să îl aibă locul căruia îi spui “acasă”; un apartament care să fie primitor, un loc în care să te simţi bine după o zi de muncă lungă şi stresantă.

Aşa ne-am oprit la parchetul din gama rustică, un model care îţi spune, imediat ce ai păşit înăuntru, “Bine ai venit acasă!”. Apartamentul îmbină clasicul cu modernul, liniile drepte ocupă poziţii de forţă, aşa că modelul chevron al parchetului masiv recomandat clientului nostru se potriveşte perfect cu soluţia aleasă pentru mobilier şi decoraţiuni.

Parchetul montat de Woodcore are bizot pe toate laturile – muchii şlefuite oblic care scot în evidenţă modelul chevron. Parchetul este natural, de stejar, reprezentând un element “călduros” într-o amenajare modernă precum aceasta.

În spatele imaginilor frumoase cu proiectul finalizat stă foarte multă muncă, migală şi pasiune pentru lemn. Înainte de montaj, am aplicat un strat de amorsă pe şapă, iar podeaua a fost lipită cu adeziv bicomponent. Parchetul a fost montat nefinisat, iar după montaj a fost şlefuit cu diferite granulaţii şi finisat cu ulei transparent, pentru a ajunge la aspectul pe care îl puteţi admira în fotografii.

Şi asta nu a fost tot: perimetral, pe lângă pereţi, am montat o plintă din duropolimer, de la partenerii noştri, Orac Décor.

Proiectul a atras atenţia jurnaliştilor de la revista Ideal Decor, care au publicat un articol şi cărora le mulţumim pentru fotografii. De asemenea, îi mulţumim beneficiarului pentru încrederea acordată şi pentru că ne-a oferit ocazia să ne implicăm în acest proiect.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest