Woodcore este un concept pornit din pasiune pentru  spaţii interioare amenajate armonios, gândite şi  construite pe o bază solidă, pe un parchet frumos şi de  calitate. Deşi am pornit ca o afacere de familie, ne  bucurăm de accesul la o reţea de distribuitori cu renume  internaţional şi de încrederea partenerilor noştri locali şi  internaţionali.

 Woodcore, în viziunea noastră, răspunde cu succes  tuturor nevoilor celor mai vizionari sau pretențioși clienți.  Căutăm întotdeauna varianta de parchet potrivită și  reprezentativă atât pentru client şi personalitatea  acestuia, cât şi pentru spaţiul interior sau exterior căruia îi este dedicat.

 Ne lăudăm că, pe lângă larga gamă de produse, punem în primul rând la dispoziţia clienţilor noştri un parchet cu suflet şi expertiză în servicii şi montaj. 

 Activăm de 5 ani pe piaţa locală clujeană şi ne bucurăm că am avut ocazia să lucrăm alături de designeri şi arhitecţi de renume, pentru clienţi hotărâţi dar şi indecişi, întotdeauna urmărind să obţinem în final, un spaţiu în care elemente precum util, practic, frumos şi armonios s-au îmbinat perfect.

Pentru cei ce caută un partener de nădejde, capabil să îmbine “interior hardwood ideas in perfect harmony”, vă invităm să ne cunoaştem! Ne puteţi consulta portofoliul de lucrări aici sau galeria de produse aici şi vă invităm la show-room-ul nostru pentru consultanţă! Cu siguranţă vom găsi împreună un parchet cu suflet perfect pentru dumneavoastră!


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest
karelia logo
Boleflor Logo
Kahrs Logo