• +40 766 354 363
  • iulia.grecu@woodcore.ro
  • +4 0766 223 849
  • ionut.dobra@woodcore.ro
Woodcore - Cluj Napoca

Despre noi

Companie

Companie

Woodcore este un concept pornit din pasiune pentru spaţii interioare amenajate armonios, gândite şi construite pe o bază solidă, pe un parchet frumos şi de calitate. Deşi am pornit ca o afacere de familie, ne bucurăm de accesul la o reţea de distribuitori cu renume global şi de încrederea partenerilor noştri locali şi internaţionali.

Woodcore, în viziunea noastră, răspunde cu succes  tuturor nevoilor celor mai vizionari sau pretențioși clienți. Căutăm întotdeauna varianta de parchet potrivită și reprezentativă atât pentru client şi personalitatea acestuia, cât şi pentru spaţiul interior sau exterior căruia îi este dedicat.

Ne lăudăm că, pe lângă larga gamă de produse, punem în primul rând la dispoziţia clienţilor noştri un parchet cu suflet şi expertiză în servicii şi montaj. 

Activăm de 5 ani pe piaţa locală clujeană şi ne bucurăm că am avut ocazia să lucrăm alături de designeri şi arhitecţi de renume, pentru clienţi hotărâţi dar şi indecişi, întotdeauna urmărind să obţinem în final, un spaţiu în care elemente precum util, practic, frumos şi armonios s-au îmbinat perfect.

Pentru cei ce caută un partener de nădejde, capabil să îmbine “interior hardwood ideas in perfect harmony”, vă invităm să ne cunoaştem! Ne puteţi consulta portofoliul de lucrări sau galeria de produse şi vă invităm la show-room-ul nostru pentru consultanţă! Cu siguranţă vom găsi împreună un parchet cu suflet perfect pentru dumneavoastră!

Calitate

În portofoliul Woodcore veţi găsi întotdeauna doar produse premium. Asta înseamnă în primul rînd calitate, dar şi respect pentru lemn. Sunt produse realizate în cele mai stricte condiţii, ţinând cont atât de calitate, cât şi de protejarea mediului şi a pădurilor.

Brandurile din portofoliiu

Principalele branduri comercializate de Woodcore sunt KÄHRS, KARELIA, BOLEFLOOR, POLARWOOD (parchet), ORAC DECOR (profile), respectiv ARTE, HOOKED ON WALLS și OMEXCO (tapet).

Pentru toată gama de produse, consultaţi catalogul online.

Stai informat nu rata nici o oferta. Inscrie-te la newsletter