• +40 766 354 363
  • iulia.grecu@woodcore.ro
  • +4 0766 223 849
  • ionut.dobra@woodcore.ro
Woodcore - Cluj Napoca

Natural, modern, rafinat. Casa M56, un nou proiect Woodcore pe care vă invităm să îl admiraţi

Luxul, rafinamentul şi calitatea premium au fost coordonatele celui mai noi proiect realizat de Woodcore la Cluj, Casa M56.

La etaj, în zona privată a reședinței, am recomandat proprietarului un parchet din clasa natur, într-o montură de tip Chevron, care oferă un aspect modern, cald și primitor. Am folosit plăci de 12 cm lățime şi 78 cm lungime, finisate cu ulei.

La parter, specialiştii Woodcore au montat un parchet premium suedez de la Kährs, model Oak Earth antichizat manual şi uleiat. Finisajul acestei podele din stejar din colecția Artisan pune în valoare variațiile naturale de culoare pentru un efect rustic. În contrast cu accentele de culoarea susanului prăjit, nodurile naturale ale plăcilor adaugă profunzime și echilibru parchetului. Suprafaţa fiecărei plăci este tratată cu grijă pentru a scoate în evidență caracterul fibrei și pentru a evidenția textura naturală a lemnului.

Ambele tipuri de parchet sunt acompaniate de plinte Orac Decor model SX138, care subliniază aspectul modern al conceptului interior.

În cazul pereților, am optat pentru un tapet din colecția Avalon de la Arte International, care complimentează cu succes caracterul natural al parchetului.

Legătura dintre parter şi etaj se face printr-o scară pe structură metalică, o soluţie care nu blochează lumina şi dă senzaţia de spaţiu. Treptele sunt placate cu stejar masiv din clasa premium, cu grosimea de 22 mm. Plăcile sunt îmbinate la presă şi îmbracă toate cele patru laturi (superioară, inferioară, frontală şi laterală) ale treptelor. Structura metalică este fixată în perete, în timp ce balustrada de sticlă este prinsă cu buloane.

Casa M56
Casa M56
Casa M56
Casa M56
Casa M56
Casa M56
Casa M56
Casa M56
Casa M56
Casa M56
Casa M56
Casa M56
Casa M56
Casa M56
Casa M56
Casa M56
Casa M56
Casa M56
Casa M56
Casa M56
Stai informat nu rata nici o oferta. Inscrie-te la newsletter

S-ar putea să-ți placă și ...