• +40 766 354 363
  • iulia.grecu@woodcore.ro
  • +4 0766 223 849
  • ionut.dobra@woodcore.ro
Woodcore - Cluj Napoca

Parchetul potrivit la locul potrivit

Orice casă poate deveni mai confortabilă şi primitoare atunci când ea este dotată cu un parchet pe măsură.

Am montat un parchet triplustratificat de frasin la parterul şi etajul unei case luminoase, pe care l-am lipit şi pe scara de beton. Astfel s-a creat o senzaţie de continuitate şi durabilitate, culoarea parchetului asortându-se de minune cu pereţii albi şi crem.

Podeaua montată este produsă de brandul finlandez Karelia, fiind un parchet triplustratificat de 14 mm, cu strat de uzură de 3,5 mm din lemn de Frasin, model Ash Country Vanilla matt, gata finisat, colorat şi lăcuit mat.

Diferenţele de culoare ale lemnului sunt datorate selecţiei acestuia. Modelele de tip rustic sau country au ca specific şi strategie de design acest contrast de culoare. Aşadar, în acest parchet sunt prezente lamele cu diferenţe mari de culoare între ele, acestea remarcându-se chiar şi pe o singură placă.

La parterul casei am montat o podea care iese foarte bine în evidenţă datorită spaţiului generos, iar la etaj un parchet de tip 2strip, o placă având două fâşii de lemn. De asemenea am montat o plintă de lemn cu furnir de frasin.

Cuvintele care ar putea defini cel mai bine atmosfera creeată în urma montării parchetului ar fi: luminos, vesel, optimist şi confortabil. 

Stai informat nu rata nici o oferta. Inscrie-te la newsletter